Postopek naročila:

1. KORAK: Naročilo oddate tako, da poiščete artikel, ki ga želite naročiti in pri izbranem artiklu kliknete na gumb “Dodaj v Košarico”. Na vrhu strani se izpiše potrdilo, da je bil izdelek uspešno dodan v košarico. Prav tako si na desni strani pod “VAŠA KOŠARICA” lahko ogledate naročilo. Naenkrat je možno naročiti več artiklov in za vsakega je potrebno iti po tem postopku.

2. KORAK: Ko ste izbrali vse artikle, ki jih želite, kliknete “Na blagajno”. Na blagajni sledite preprostim korakom, kjer si izberete možnost plačila in dostave, ki Vam odgovarjajo.

3.KORAK: Potrdite naročilo in tako zaključite nakup.

Različne kategorije naših izdelkov si ogledate na desni strani “KATEGORIJE IZDELKOV” in izberete željeno kategorijo (E-priročniki za zdravje | E-programi rehabilizacije).

 

Postopek spremembe naročila:

Med tem, ko v košarici izpolnjujete podatke, lahko kadarkoli spremenite svoje podatke s tem, da kliknete na “Poglej v košarico”. Ko so podatki posodobljeni, preprosto kliknete “Nazaj v Trgovino” in nadaljujete z naročilom.

V kolikor ste naročilo že zaključili in ga želite spremeniti ali stornirati, sledite naslednjim korakom:
1. KORAK: Na mojaxis@gmail.com napišite e-mail z zadevo “storniranje naročila št. #” (# je številka vašega naročila, ki ga prejmete ob potrditvenem mailu), v vsebini pa navedite razlog za storniranje.
2. KORAK: Vaše naročilo je bilo v prvem koraku stornirano in se ne bo izvedlo. V primeru, da nakupa ne želite opraviti, ste torej že končali. V kolikor pa ste želeli druge artikle, kot ste jih naročili, pa preprosto še enkrat opravite nakup.

 

Za dodatne informacije smo Vam na voljo preko e-mail naslova: mojaxis@gmail.com